Samsung Mobiele Telefoons En Smartphones

Er zijn op ieder ogenblik meer dan twintig Samsung telefoons te bestellen op het internet. De veiligheidsnorm voor dat soort batterijen is door de industrie zelf ingesteld en sinds 2011 niet meer aangepast.

De Samsung Galaxy S7 heeft een vingerafdruksensor voor het beveiligen van de telefoon en het doen van mobiele betalingen. De Samsung Galaxy S7 is gemaakt van aluminium, waardoor de telefoon een echte ‘premium look and feel' heeft.

De Trend 2 blijft een smartphone met een goede prijs/kwaliteit verhouding die meer dan voldoende prestaties biedt voor de gemiddelde gebruiker. Ook moest ze even wennen aan de standaard Samsung apps (met het bijbehorende Samsung account) die meegeleverd worden. De nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge zit feitelijk al in het vaarwater van dit toestel.

Er is niets mis met huawei maar ja als je er van uit gaat dat vier jaar geleden de blackberry nog helemaal hip was kun je elk jaar wel wat nieuws kopen. Na het fiasco met de Samsung Galaxy Note 7 heeft Samsung besloten om nog maar één vlaggenschip per jaar te gaan uitbrengen. Konden we eerder al melden dat Samsung bezig was met het ontwikkelen van een batterij met een extra lange accu-duur, nu heeft Samsung met een nieuwe chip een smartphone met 6GB werkgeheugen mogelijk gemaakt.

Smartphones van Samsung

Ook is er een usb-c-poort, waarmee je de smartphone in een half uur voor de helft oplaadt. Wanneer je van te voren contact met ons opneemt en een persoonlijke afspraak maakt weet je zeker dat je bij aankomst op ons bezoekadres niet lang hoeft te wachten voor je Samsung weer perfect functioneert.

De nieuwe S-serie Android smartphones van Medion zijn speciaal ontworpen voor mobiele trendsetters die veel waarde hechten aan zowel de technische specificaties als aan het design van hun toestel.

Hiermee wordt het scherm van beide toestellen groter dan die van de Galaxy S7, die beschikbaar was met een display van 5,1inch of 5,5inch. Maar nu heeft Samsung tijdens een beurs aangegeven dat ze volgend jaar een smartphone zullen uitbrengen met minimale schermranden.

Natuurlijk beschikt het over de nieuwste versie van Android en heeft het een betere camera dan de Galaxy S4. So turn off your Samsung Galaxy S4, wait a bit and then power it back on then test it.

Verscheen er vorige week al wat marketingmateriaal van de Samsung Galaxy View online, nu is deze groots te bewonderen in de webshop. Check voor een compleet, actueel overzicht de beste aanbiedingen en LG G5 abonnementen bij onze collega's van Android Planet. De Samsung Galaxy NX scoort qua resolutie net zo goed als veel duurdere spiegelreflexen.

Het kan ook zijn dat de dockconnector van je smartphone niet meer functioneert en jij je Samsung daardoor niet meer kunt opladen. De Samsung Galaxy reeks staat bekend om haar bouwkwaliteit en uitmuntende specs.

We adviseren je dan ook om je niet te laten verleiden door de prijs van een goedkope Samsung smartphone reparatie maar te kiezen voor een gedegen Samsung Smartphone reparatie uitgevoerd door iRepair4u. Dat blijkt uit een artikel van The Guardian , die de informatie heeft verkregen van betrokkenen bij Samsung. Met 7,9 millimeter is de smartphone lekker dun en een bijkomend voordeel is dat de Galaxy S7 ook nog eens waterdicht is.

Vooral als je wat minder te besteden hebt is dat een goede optie, maar ook voor wie genoeg geld heeft is een Samsung Galaxy verzekering geen weggegooid geld.

De Galaxy S6 eindigde al vaak bovenaan de lijstjes van de beste camerasmartphone. Mogelijk zien we komend jaar ook deze flexibele Samsung smartphone voor de Nederlandse markt verschijnen. De afgelopen weken zijn al diverse geruchten over de Samsung Galaxy Note 6 opgedoken.

Zelfs bij een dag intensief gebruik, waarbij het scherm meer dan 5 uur aanstaat, is het lastig de smartphone voor het slapengaan leeg te krijgen. De smartphone kan dan uitvallen tijdens gebruik omdat het toestel oververhit raakt.

Elke smartphone heeft via internet toegang tot een online winkel waar toepassingen voor de telefoon worden aangeboden. Update 27-05-2016 12:40 uur: Samsung laat aan DroidApp weten dat er op vooralsnog geen plannen zijn om de Samsung Galaxy C5 te lanceren in Nederland.

In Android Marshmallow hoef je slechts eenmaal permissies te geven voor apps, op het moment dat dat nodig is (meestal bij de installatie). Vergeleken met de Galaxy S5 is er geen plastic meer te bekennen aan de behuizing.